Lokaal nieuws vrijdag 08 april 2022 Bron: Koningsplein fase 2

Slenteren door de Leidsestraat…

Als je de voordeur uitstapt bij Koningplein 10, sta je vrijwel gelijk in de Leidsestraat. Een levendige straat met een vooral rijke joodse historie. Vele modezaken, bontwerkers-en handelaren, kleermakers, schoenenzaken, boekhandels, meubelzaken, delicatessenzaken, schoonheidssalons en restaurants waren begin negentiende- en twintigste eeuw gevestigd in de Leidsestraat. Een chique straat met luxe winkels die zich richtte op de rijke en intellectuele bewoners van de Amsterdamse grachtengordel. Het DNA van de Leidsestraat vind je vandaag de dag nog steeds terug in het winkelaanbod. Vele grote internationale mode-en schoenenzaken hebben zich door de jaren heen hier gevestigd. Je vindt er bijvoorbeeld Levi’s, Amsterdam Originals, COS, PME Legend, Timberland, Abercrombie & Fitch en nog vele anderen. Dus als je gezellig wilt shoppen en een hapje wilt eten, slenter eens door de Leidsestraat!

ASR Real Estate heeft vrij recent de winkelruimten in de plint van Koningsplein 10 verhuurd aan Arket en Victoria Secret. Twee toonaangevende, internationale merken die mooi passen op deze prominente plek met rijke historie aan het Koningsplein. Zie jij jezelf op deze prachtige plek in hartje Amsterdam wonen? Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Het actuele huuraanbod kun je vinden via; https://www.superprimerentals-amsterdam.com/huuraanbod/ of neem contact op met de Amsterdamse Maatschappij via 020 – 205 07 87 of via verhuur@amsterdamsemaatschappij.nl.

 

Meer weten over Koningsplein fase 2

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden