Mobiele airco 12000 btu
Lokaal nieuws vrijdag 04 maart 2022 Bron: Koningsplein fase 2

Sneak Peak!

Nog steeds wordt er hard gewerkt door de vele vakkundige bouwers, maar voor een aantal appartementen is de voltooiing nabij!

 

Wat vind je bijvoorbeeld van deze prachtige PVC vloer die standaard in elk appartement wordt gelegd? PVC is een duurzame vloer die gemakkelijk schoon te houden is, om die reden hebben we ook bij de keuken voor deze vloer gekozen. De luxe keukens worden volledig afgewerkt en uitgerust met inbouwapparatuur. De badkamer evenals het separate toilet worden tot het plafond betegeld met grote tegels in een prachtige zandkleur. De inloopdouches zijn hoogwaardig afgewerkt en elke badkamer heeft een designradiator waar je heerlijk de handdoeken op kunt verwarmen. En kijk nu eens naar het prachtige uitzicht?

Zie je jezelf hier al wonen?  Dat kan! Onder andere appartement 10B1, 10C, 10D, 10E en 10U zijn nog te huur!  Aanmelden voor de tweede toewijzingsronde is dus nog mogelijk! Vergeet niet uw inschrijving volledig af te ronden, want alleen dan kunt u meegenomen worden in de toewijzing. 

Meer weten over Koningsplein fase 2

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden