Mobiele airco 12000 btu
Lokaal nieuws woensdag 02 februari 2022 Bron: Koningsplein fase 2

De inschrijving is geopend

In hartje Amsterdam zijn 9 prachtige monumentale panden aan het Koningsplein gerenoveerd tot luxe appartementen en indrukwekkende winkelruimten. De verhuur van de 22 exclusieve appartementen op deze toplocatie is gestart. De eerste inschrijfperiode loopt tot vrijdag 18 februari 21:00 uur. Na 18 februari kan je je nog inschrijven en kom je op de reservelijst te staan.  

 

Het goede van toen en de luxe van nu

Bij de renovatie koesterden experts het authentieke karakter en de kwaliteiten. Alleen het nodige werd gerestaureerd en verder is vooral hedendaagse wooncomfort en luxe toegevoegd. Het resultaat: deze centrumlocatie in de grachtengordel krijgt haar allure van vroeger terug. Een deel van de transformatie is afgerond. Arket en Victoria’s Secret hebben hun intrek al genomen.

 

22 unieke appartementen

De huurappartementen aan het Koningsplein 10 zijn ingepast in een eeuwenoud pand. Het resultaat is dat geen indeling hetzelfde is. De 22 karaktervolle appartementen zijn 43 tot 160 m² groot. Imposante raampartijen, veelal hoge plafonds en vaak een fijne buitenruimte bepalen de sfeer. De afwerking van de keuken en badkamer is luxe, precies zoals je in dit segment mag verwachten. De huurprijzen lopen uiteen van € 1.500 tot € 3.800,- per maand.

 

Veel ‘Amsterdamser’ kun je niet wonen

Koningplein 10 ligt precies op het punt waar officieel de binnenstad begint. De bekendste trekpleisters, zoals het Rembrandtplein, de Leidsestraat, de Kalverstraat, de Dam en de Bloemenmarkt vormen het direct leefgebied van de bewoners. Hier heb je alles zo dichtbij dat je zelfs geen fiets nodig hebt; de Albert Heijn zit in de kelder van het gebouw en de tram stopt om de hoek.

 

Ontwikkeld door

Koningsplein is een ontwikkeling van a.s.r. real estate namens ASR DPRF. Met deze renovatie voegt de organisatie een uniek object toe aan de uitgebreide portefeuille. De verhuur regelt de Amsterdamse Maatschappij.

Meer weten over Koningsplein fase 2

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden