Linkbuilding bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 30 augustus 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Groen en heerlijke parken in de buurt van Cruquiuswerf

We hopen natuurlijk op een lekkere nazomer, waarin we nog heerlijk buiten kunnen zijn. Dit kan natuurlijk straks op het groene binnenplein van Cruquiuswerf, of langs de kade. Echter zijn er op loop- en fietsafstand van Cruquiuswerf nog meer mogelijkheden om te genieten van een wandeling of (sport)activiteit in een groene omgeving. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

 

Het groene binnenplein van Cruquiuswerf

Hier maak je een praatje met jouw buren of loop je richting de kade om te genieten van het uitzicht. Op het binnenplein staan verschillende bankjes zodat je hier met mooi weer prima kunt werken of een boek kunt lezen in de buitenlucht. Zo heb je je eigen groene oase midden in de stad. 

Het Flevopark

Wil je een rondje skaten of hardlopen? Dan kun je dat heel goed doen in het Flevopark op 10 minuten loopafstand van Cruquiuswerf. Met mooi weer kun je hier zelfs een rondje zwemmen in het openluchtzwembad en kun je terecht op het terras van Proeflokaal ’t Nieuwe Diep. Kortom: een heerlijk park om je tijd door te brengen!

Het Funenpark

Wil je wat langer genieten van de buitenlucht zet dan koers naar het Funenpark. Dit park ligt op ongeveer 2 kilometer van Cruquiuswerf. Het park is om woningen gebouwd, waardoor het functioneert als een tuin voor iedereen. Jong en oud kunnen hier heerlijk rondlopen, de hond uitlaten of spelen. Door het hele park staan maar liefst 170 prachtige acacia’s en verschillende bankjes waar je even tot rust kunt komen. 

Het Oosterpark

Het Oosterpark is al 100 jaar een plek waar Amsterdammers komen om te sporten, spelen én ontspannen. Het park ligt op 3 kilometer, circa 10 minuten fietsen, vanaf Cruquiuswerf. Centraal in het park vind je de muziekkoepel, het centrum voor programmering. Verder kun je hier heerlijk picknicken, barbecueën en spelen kinderen met mooi weer in het pierenbadje. Het park is ook een prima plek voor een tai-chi les, meditatie of om rustig een boek te lezen.   

Kortom, wonen op Cruquiuswerf betekent ook de natuur binnen handbereik!

 

Interesse in een huurwoning op Cruquiuswerf?

Er is nog een aantal huurappartementen beschikbaar. Bekijk snel het aanbod >>

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden