energie vergelijken
Lokaal nieuws dinsdag 17 augustus 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Zomer op Cruquiuseiland

We kunnen helaas niet zeggen dat het een topzomer is dit jaar. Hopelijk krijgen we nog een fijne nazomer! Om goed voorbereid het maximale te halen uit het zomerse weer, hebben we een aantal fijne hotspots en activiteiten voor je op een rij gezet op en nabij Cruquiuseiland.

 

Strijk neer in de Krux biertuin
Borrelen, vieren, juichen en drinken doe je op het mooiste eiland van Amsterdam bij de kleinste brouwerij van Amsterdam. Brouwwerf Krux heeft een heerlijke ruimtelijk, groene biertuin waar je heerlijk kunt genieten van een eigen vers gebrouwen biertje. 

Maak een boottochtje met ijskoude drankjes van The Harbour Club
Vanaf Cruquiuseiland ben je met een sloepje in een mum van tijd op de Amsterdamse grachten. Je kunt natuurlijk je eigen supermarkt biertjes meennemen maar je kunt ook gebruik maken van the Harbour Club Boat Service. Geef je wensen en aanmeertijd door aan The Harbour Club Oost en ze zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat. 

Terrasje pakken bij Cruquius Local
Cruquius Local is de huiskamer van Cruquius Eiland. Buiten hebben ze een fijn terras nabij het water. Heerlijk om te borrelen of een krantje te lezen in de zon.

Maak een wandeling langs de kade
Het Cruquiuseiland is van zichzelf al een toffe plek om eens te bezoeken maar langs de kade heb je supermooi uitzicht over het water en de vele bootjes die voorbijvaren. Als je langs de Zeeburgerkade loopt, vind je hier de Pakhuizen Maandag tot en met Zondag. Eind 20ste eeuw zijn deze getransformeerd tot prachtige moderne appartementengebouwen. 

Sporten en baantjes trekken in het Flevopark
Binnen vijf minuten fietsen ben je vanaf Cruquiuswerf in het Flevopark. Een heerlijk park om een rondje hard te lopen of een outdoor bootcamp klasje te volgen bij één van de vele sportaanbieders die Amsterdam rijk is. Zwemmen en baantjes trekken kun je naar hartenlust doen bij het Flevoparkbad. Het Flevoparkbad is een verwarmd buitenzwembad met een 50 meter-bad. Ook vind je hier een recreatiebad met speeleiland en een kleuterbad waar de kleintjes zich eindeloos lang kunnen vermaken.

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden