Lokaal nieuws maandag 09 augustus 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Lekker de grachten op vanuit Jachthaven Nautix

Goed nieuws voor botenliefhebbers. Op nog geen 5 minuten fietsen van Cruquiuswerf in Baaibuurt Oost, direct tegenover Camping Zeeburg, ligt de net opgeleverde nieuwe moderne jachthaven Nautix. Zie jij jezelf al varen? Lekker na het werk nog even de grachten op met een koud wijntje en vers stokbroodje? Er zijn nog ligplaatsen beschikbaar. De tram stopt voor de deur dus ook je vrienden uit de stad zijn zo ter plekke voor een spontaan boottochtje op een zonnige zondagmiddag.   

 

Volgens Thomas Rijnbeek die in de naastgelegen showroom werkt belooft Nautix dé nieuwe hotspot te worden voor boten- en watersporthebbers. “Hier vind je ruim 250 ligplaatsen. Een gedeelte van onze jachthaven is zelfs een E-Harbour en is geschikt voor elektrische boten. Vanuit hier ben je in een mum van tijd op de Amsterdamse grachten via de sluis of vaar je zo het IJmeer op richting Almere of Muiden, ”vertelt hij. Het nautisch kwartier, een verzamelgebouw met daarin horeca, eventzalen en showrooms, is begin 2023 klaar. 

Ook fijn. Het nieuwe nautische kwartier beschikt over ongeveer 125 parkeerplaatsen op eigen terrein, dus ook familie en vrienden van buiten de stad  die met de auto komen - kunnen gerust eens langskomen. Heb je interesse in een ligplaats? Informeer eens bij Christiaan van den Broek de havenmeester van Nautix naar de mogelijkheden. Kijk op https://nautix.nl voor meer informatie. 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden