Lokaal nieuws vrijdag 06 augustus 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Bekijk de sfeerplattegronden van het Vierkamerappartement

Bekijk de sfeerplattegrond van ons Vierkamerappartement en ontdek de mogelijkheden van dit prachtige vrije sector huurappartement. 

Het appartement heeft een lichte woonkamer met open keuken en 3 royale slaapkamers. Er is hier genoeg ruimte voor een fijne kinderkamer, of extra werkkamer. Ideaal als je wat meer ruimte zoekt. Er zijn nog enkele Vierkamerappartementen beschikbaar. 

Kies voor een heerlijk hoekappartement met uitzicht op het groene binnengoed. Hier geniet je met je wijntje op je balkon in de avondzon. Het appartement heeft een prachtige royale woonkamer met open woonkeuken. Het is een zeer licht appartement doordat het op een hoek ligt. En hierdoor heeft het aan twee kanten uitzicht! Drie slaapkamers bieden ruimte aan een werkkamer en logeerkamer of een atelier- of hobbykamer. Zo is Vluchtladderstraat 69 nog beschikbaar. Dit Vierkamerappartement heeft vanaf de woonkamer zicht op het water én een heerlijke ruime leefkeuken met schiereiland. 

Daarnaast zit je hier dicht bij alle culturele voorzieningen die Amsterdam te bieden heeft! Ga direct naar het actuele huuraanbod en maak je keuze kenbaar. 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden