Lokaal nieuws vrijdag 08 juli 2022 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Ervaar de luxe afwerking

Benieuwd naar hoe de appartementen er van binnen uit zien? Helaas is het nu niet mogelijk om zelf de woningen te bezichtigen. Wel neemt Kelly Kleian - een van de verhuurmakelaars van Eefje Voogd Makelaardij – je graag mee voor een digitale rondleiding.  

 

Benieuwd naar hoe de appartementen er van binnen uit zien? Helaas is het nu niet mogelijk om zelf de woningen te bezichtigen. Wel neemt Kelly Kleian - een van de verhuurmakelaars van Eefje Voogd Makelaardij – je graag mee voor een digitale rondleiding. Alle appartementen hebben een andere indeling, ligging en grootte maar ze hebben allemaal dezelfde luxe afwerking. Bekijk en ervaar het zelf!

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden