content marketing CliQi
Lokaal nieuws woensdag 12 mei 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Laatste appartementen op 21 mei in verhuur

Op vrijdag 21 mei starten we om 10.00 uur met de online verhuur van de laatste 73 midden- en vrije sector huurappartementen op Cruquiuswerf. De appartementen liggen verdeeld over de gebouwen G, K en L. Hierdoor heb je vanuit een aantal appartementen prachtig uitzicht over de kade! Je hebt vervolgens tot maandag 31 mei, 10.00 uur om je inschrijving af te ronden. 

Altijd een passend appartement
In deze tweede fase gaan er 2 bijzondere studio's, 13 fijne tweekamerappartementen, 32 ruime driekamerappartementen en 26 royale vierkamerappartementen in verhuur. Zo zit er voor iedereen een passend appartement tussen! Je bekijkt de informatie over de verschillende appartementen hier. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte, zoals een zonnig balkon of een loggia. Zodra de verhuur is gestart ontvang je van ons een nieuwsbrief met alle informatie over het inschrijfproces. Van de 73 appartementen zijn er 5 appartementen gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam. Meer informatie over hoe je daar in aanmerking voor komt lees je hier. 

We verwachten de appartementen in september op te leveren. 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden