Lokaal nieuws maandag 29 maart 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

De eerste appartementen op Cruquiuswerf zijn opgeleverd!

Afgelopen donderdag 25 maart kregen de eerste bewoners van Cruquiuswerf de sleutels! De bewoners uit gebouwen A en B hebben het afgelopen weekend al druk geklust. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier!

 

De Cruquiuswerf Micro-Dorp-App

 

Via de “de Cruquiuswerf-App” kunnen de toekomstige bewoners hun buren de komende periode gemakkelijk leren kennen. Zo kun je kennismaken met nieuwe buren, een afspraak maken wanneer jij verhuist en de lift reserveren voor tijdens je verhuizing. Ook zijn er verschillende interessegroepen die je kunt volgen. Zo leen je straks makkelijk een boormachine of deel je een fiets met jouw buren. En heeft iemand een pakketje voor je aangenomen? Via het burenoverzicht vind je deze buur snel terug en stuur je een priv√©berichtje.

 

Binnenkort verwachten we in verhuur te gaan met de laatste appartementen op Cruquiuswerf. Schrijf je direct in als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van de start verhuur!

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden