Lokaal nieuws donderdag 11 februari 2021 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Nieuwe appartementen in maart in verhuur

In maart starten we met de verhuur van de laatste 73 appartementen in de gebouwen G, K en L. Hier vind je 2 bijzondere studio's, 13 fijne tweekamerappartementen, 32 ruime driekamerappartementen en 26 royale vierkamerappartementen. Zo zit er voor iedereen een passend appartement tussen! Vanuit de appartementen heb je altijd zicht op de kade of het groene binnengebied. 

Er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we de appartementen op Cruquiuswerf zo snel mogelijk kunnen opleveren. Naar verwachting kunnen we de eerste appartementen in de gebouwen A en B eind april aan de huurders overdragen. We verwachten dat alle appartementen eind juli zijn opgeleverd. Dan zit je nog deze zomer in jouw nieuwe appartement! 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden