Lokaal nieuws donderdag 17 december 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Een kijkje in de appartementen

Mooi nieuws: de eerste appartementen op Cruquiuswerf zijn inmiddels verhuurd! We snappen dat je reuze nieuwsgierig bent naar hoe de appartementen eruit komen te zien. Daarom hebben we een korte video opgenomen waarin we vertellen wat je van een huurappartement op Cruquiuswerf kunt verwachten.

 

Alle appartementen worden bijvoorbeeld luxe afgewerkt en hebben in de basis een luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een mooie badkamer. Benieuwd naar hoe de keuken en badkamer eruitziet? Bekijk dan gauw de video die wij in de appartementen hebben gemaakt! Ook hier wonen? Medio maart 2021 gaan er nieuwe appartementen op Cruquiuswerf in verhuur. Schrijf je direct in als geïnteresseerde. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden