Lokaal nieuws maandag 09 november 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Een kijkje op de bouw

Er wordt hard gewerkt in Cruquiuswerf. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien zijn de gevels van gebouwen A en B prachtig afgewerkt met baksteen en natuursteen. Hoog tijd voor een korte update vanaf de bouw!

 

Nutsvoorzieningen en balkons

In Cruquiuswerf wordt momenteel druk doorgewerkt om alle nutsvoorzieningen aan te leggen. Wist je dat ieder appartement in Cruquiuswerf een eigen balkon krijgt? Wat hangen ze er al zonnig bij! Alle balkons krijgen een ingestippeld grasmotief. Zo kijk je heerlijk groen weg.. Naar verwachting worden de appartementen in Blok A en Blok B aan het einde van het eerste kwartaal in 2021 opgeleverd.

Zie jij jezelf hier ook wonen? Begin volgend jaar gaan er nieuwe appartementen in verhuur! Schrijf je snel in als geïnteresseerden! 

Klik op onderstaande foto's om ze groter te bekijken

 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden