Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Inschrijftermijn met één week verlengd

De inschrijftermijn van Cruquiuswerf is met één week verlengd. Je hebt dus nog tot en met maandag 19 oktober, 23.59 uur om je inschrijving compleet te maken! 

Verlengt

We hebben de inschrijftermijn met één week verlengt, zodat je alle tijd hebt om jouw Verklaring arbeidsverleden UWV te verzamelen en te uploaden in jouw online inschrijfformulier. Je hebt tot en met maandag 19 oktober, 23.59 uur om je inschrijving aan te vullen en het formulier (opnieuw) in te sturen. Hoe je je inschrijft voor een appartment naar keus lees je hier.

Divers aanbod

In Cruquiuswerf vind je een divers aanbod aan huurappartementen. Zo zijn er 25 Friends appartementen, die je al vanaf €650,- per persoon per maand kunt huren! Ook vind je er 6 Vierkamerappartementen. Deze ruime appartementen zijn ideaal als je een aparte werk- of speelkamer wil creëren. Benieuwd naar alle woningen? Breng dan een bezoekje aan onze woningselector en maak jouw keus!

 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden