Lokaal nieuws maandag 28 september 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Eerste 49 appartementen nu in verhuur!

De verhuur van de 49 appartementen in Cruquiuswerf in Amsterdam is gestart! Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor een appartement van jouw keuze en de benodigde documentatie te uploaden. Vergeet ook niet om jouw woningvoorkeuren door te geven.  

Je vindt het complete woningaanbod met plattegronden en prijzen en alle andere benodigde informatie online. Zo kun jij gemakkelijk zien welk appartement jouw voorkeur heeft. Je hebt tot en met maandag 19 oktober, 23.59 uur om jouw inschrijving compleet te maken. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

De inschrijfprocedure

Stap 1: Ga op onze website naar je eigen account omgeving en login met jouw inloggegevens.
Stap 2: Klik op ‘Online inschrijven’ in het menu links.
Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens in en upload de gevraagde documenten. Het is mogelijk om het inschrijfformulier tussentijds op te slaan en later in te sturen.
Stap 4: Onderteken het formulier en klik op verzenden. Let op: pas na ondertekening is de inschrijving ontvangen. Zorg ervoor dat je de inschrijving voor maandag 12 oktober 23.59 uur afrondt.
Stap 5: Je hoort binnen twee weken of je een woning hebt toegewezen en welke aanvullende informatie we van je nodig hebben.

Verwachte oplevering

De verwachte oplevering van de eerste appartementen is medio Q1 2021. Dit is een indicatie. De opleverdatum is afhankelijk van de voortgang op de bouw, weerinvloeden en leveringen van materiaal. We hopen voor oplevering nog een kijk- en meetmoment voor de huurders op de bouw te organiseren. 

Meer informatie over de appartementen en het verhuurproces vind je in onze FAQ en bij de Downloads.

 

 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden