Lokaal nieuws donderdag 24 september 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Verhuur eerste appartementen start op 28 september

Op maandag 28 september start de verhuur van de eerste 49 appartementen op Cruquiuswerf! De appartementen liggen verdeeld over de gebouwen A en B. Naar verwachting worden de eerste appartementen in het eerste kwartaal van 2021 opgeleverd. In totaal gaan de 122 appartementen op Cruquiuswerf in drie fases in verhuur. 

Verschillende typen appartementen

Deze eerste fase van Cruquiuswerf gaan er 25 Friends appartementen, 11 Tweekamerappartementen, 7 Driekamerappartementen en 6 Vierkamerappartementen in verhuur. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 54 en 102 m2. Een aantal appartementen heeft een parkeerplaats toegewezen gekregen in de onderliggende parkeergarage.

Van de appartementen zijn er 5 gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam. Je komt hiervoor alleen in aanmerking komen als je via jouw werkgever bij de gemeente Amsterdam bent aangemeld. Meer informatie over hoe je daarvoor in aanmerking komt lees je hier. 

 

Verhuur procedure

Vanaf maandag 28 september is het mogelijk om je in te schrijven voor het appartement van jouw keuze. Dit doe je via jouw account in Nieuwbouw Nederland. Heb je nog geen account aangemaakt? Doen dit dan direct via onze website. Zodra de verhuur is gestart, ontvang je direct een bericht en kun je je inschrijven voor het appartement van jouw keuze. 

 

In jouw account vind je vanaf de start verhuur alle benodigde informatie, zoals de plattegronden van de verschillende appartementen, concept huurovereenkomsten, informatie rondom de parkeerplaatsen, huurprijzen en de toetsingscriteria. Zo krijg je bijvoorbeeld voorrang als je een sociale huurwoning in Amsterdam achterlaat. 

 

Inschrijven op een appartement naar keuze kan tot en met maandag 12 oktober 23.59 uur. Je hoort uiterlijk binnen twee weken van ons of je een appartement voorlopig toegewezen hebt gekregen en welke informatie wij nog van je nodig hebben. 

 

 

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden