Lokaal nieuws dinsdag 15 september 2020 Bron: Amsterdam - Cruquiuswerf

Een kijkje op de bouw

In 2019 is de bouw van Cruquiuswerf gestart. De afgelopen maanden is er hard doorgewerkt, hoog tijd om even een kijkje op de bouw te nemen!

De bouw van blokken A, B en G is al vergevorderd. Deze appartementen gaan nog dit najaar in verhuur! Hetgeen wat Cruquiuswerf zo bijzonder maakt, is de afwisseldende gevelbekleding van de appartementen. Bij blokken A en B is dit al goed te zien. De gevelbekleding is afwisselend metselwerk met aluminium gevelbeplating. Ook de balkons zijn opvallend, want alle balkons in Cruquiuswerf worden uitgevoerd met een gestippeld grasmotief. Zo heb je altijd het gevoel dat je groen weg kijkt!

Omdat Cruquiuswerf een ontzettend groot project is, van maar liefst twaalf gebouwen, verloopt de bouw gefaseerd. Zo zijn ze bij blok G net begonnen met het aanbrengen van het metselwerk. Blok G ligt direct aan de kade, zo kijk je hier heerlijk weg over het water. Zo wordt de kade als het ware een verlengstuk van jouw woonkamer!

Meer weten over Amsterdam - Cruquiuswerf

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden