Wandgrimeurs
Lokaal nieuws donderdag 23 maart 2023

Nieuwbouw financieren met zakelijke vastgoedfinanciering

Als je van plan bent om vastgoed te laten bouwen, dan heb je daar een zakelijke vastgoed financiering voor nodig. Nieuwbouw kan worden ingezet voor het verhuren aan derden, waarbij je de woningen commercieel inzet. Je hebt daarvoor startkapitaal nodig en eigen geld om een dergelijke nieuwbouw te financieren. Indien je niet volledig zelfstandig kunt beleggen, dan kun je een aanvraag doen voor een vastgoed financiering. In sommige gevallen kun je tot wel 85% van de marktwaarde in verhuurde staat gefinancierd krijgen. Als je met de juiste adviseurs in gesprek gaat, ben je goed op de hoogte van de financieringsvoorwaarden en weet je waar je aan toe bent.

Een vastgoed financiering regelen

Door te beleggen in commercieel vastgoed, kun je een extra stroom aan inkomsten realiseren. Ook kan een dergelijke investering een welkome aanvulling vormen op de pensioenvoorziening. Door een woning te verhuren aan particulieren of studenten, kun je maandelijks huur innen en inkomsten realiseren. Er is eigen geld nodig voor het laten bouwen van nieuwbouw of het aankopen van een bestaande woning. Met een vastgoed financiering hoef je minder geld zelf in te brengen en wordt het een stuk sneller mogelijk om te beleggen in vastgoed. Ervaren financiƫle adviseurs kunnen je voorzien van support en uitleg over hoe een vastgoed financiering kan worden aangevraagd en welke voordelen dit heeft voor het uiteindelijk verkrijgen van commercieel vastgoed als aanvulling op inkomsten of oudedagsvoorziening.

Lening vertrekken voor vastgoedfinanciering

Wanneer je een zakelijke lening aanvraagt, met oog op vastgoed voor commercieel gebruik dan wordt de financiering enkel verstrekt voor dit doeleinde. Je kunt zakelijk vastgoed financieren met een zakelijke vastgoedfinanciering, waarbij tot wel 85% loan-to-value kan worden geboden. Hiermee bespaar je op eigen vermogen wat in de aanbouw van nieuwbouw of het aankopen van bestaande woningen hoeft worden ingelegd. Ook voor het herfinancieren van een bestaande lening, zal de zakelijke vastgoed financiering onder de loep moeten worden genomen. Gunstigere rentetarieven op een nieuwe lening zijn mogelijk, echter zal rekening moeten worden gehouden met potentiƫle boetes bij de huidige hypotheekverstrekker. Met de juiste adviezen kan een geschikte vastgoedfinanciering worden opgesteld, waardoor nieuwbouw voor verhuur van woningen mogelijk wordt.

Zakelijke financiering voor vastgoed

Heb je plannen voor nieuwbouw van zakelijk vastgoed? Dan kun je een zakelijke vastgoed financiering aanvragen om dergelijke projecten mogelijk te maken. Vastgoedspecialisten kunnen met je meekijken en bespreken met jou de financieringsbehoefte, het projectplan en de vergunningen die nodig zijn om dergelijke projecten van de grond te krijgen. Door zakelijk vastgoed te financieren kun je beleggen in vastgoed en inkomsten realiseren op basis van verhuur van woningen aan derden.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden