Wandgrimeurs
Lokaal nieuws maandag 20 maart 2023

Met deze vier stappen maak je jouw nieuwbouwwoning klaar voor gebruik

Beschik jij over een nieuwbouwwoning in Amsterdam? Vanzelfsprekend wil je hier zo snel mogelijk volop van kunnen genieten. Er zijn echter een aantal zaken waar je goed over na moet denken om je woning klaar voor gebruik te maken. Ben jij benieuwd wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen? In dit artikel vertellen we je precies wat er op je to-do lijst zal moeten staan om dit te bewerkstelligen.

Alle sloten installeren

Het eerste wat je hoort te doen met je nieuwbouwwoning om ervoor te zorgen dat je er zo snel mogelijk in kan trekken, is door alle sloten te installeren. Je wil er namelijk zeker van zijn dat je altijd de deuren van je woning zowel kan openen als op slot kan doen. Daarom is het slim om bijvoorbeeld via slotenmaker365-amsterdam.nl dit voor elkaar te krijgen. Bovendien kan het geen kwaad om wat extra sloten te laten installeren doordat je hiermee indringers het nog moeilijker maakt om bijvoorbeeld in te breken.


Gas, water en elektriciteit aanzetten

Muren en vloeren afwerken

Gemeubileerd afleveren

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden