Lokaal nieuws maandag 20 maart 2023

Heb je een nieuwbouw woning in Amsterdam? Met deze 4 tips verkoop je hem eenvoudig

Nieuwbouwwoningen in Amsterdam zijn helemaal trendy geworden. Niemand zit op een oud grachtenpand te wachten waarbij er geen heet water is. Daarom kopen steeds meer mensen nieuwbouwwoningen in deze regio. Wil jij ook je huis verkopen amsterdam op een eenvoudige wijze? In deze blog geven we je enkele tips om dit voor elkaar te krijgen, dus lees zeker verder!

Maak volop gebruik van een makelaar

In de eerste plaats is het van groot belang om een makelaar in te schakelen. Makelaar zijn namelijk geroemd om hun expertise in het verkopen van woningen. Ze kennen veel mensen, waardoor ze je woning vrijwel onmiddellijk op de kaart kunnen zetten. Hierdoor zul je binnen mum van tijd passende kopers voor je woning kunnen vinden. Gebruik hierbij wel een makelaar dat een vast tarief hanteert zoals Kijck.nl om de verkoopkosten zo laag mogelijk te houden, want dit kan flink wat geld voor je schelen.

Laat een interieur expert je woning mooier maken

Hanteer een goede vraagprijs

Verkoop op het juiste moment van het jaar

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden