Lokaal nieuws donderdag 09 november 2023

Wat is de beste bouwstofzuiger?

Ben je op zoek naar de beste bouwstofzuiger? Je bent in dit artikel dan aan het juiste adres! Zo’n machine kopen is vaak erg belangrijk. Of je nu professionele bouwers in huis hebt of op een doe-het-zelf-missie bent, je zult merken dat je standaardstofzuiger niet opgewassen is tegen het fijne stof dat in elk hoekje en gaatje terechtkomt, evenals groter vuil zoals puin en afsnijdingen. Koop daarom een van de onderstaande bouwstofzuigers!

 

Karcher WD4

Als je op zoek bent naar de beste stofzuiger voor bouwstof, kom je tijdens je zoektocht waarschijnlijk natte en droge stofzuigers tegen. Deze stofzuigers zijn superkrachtig en ontworpen met zuigkracht, waardoor ze ideaal zijn voor stof en puin, maar ook voor vloeistoffen, of dat nu water is dat zich heeft verzameld in je aan het weer blootgestelde aanbouw of gemorste verf. De WD4-stofzuiger van Karcher is een perfect voorbeeld, ontworpen om het soort rotzooi aan te pakken dat een standaard stofzuiger niet aankan, of dat nu stof, zwaar puin of gemorste vloeistoffen zijn. Hij wordt geleverd met tal van accessoires voor allerlei soorten klussen, en deze kunnen allemaal op de stofzuiger zelf worden opgeborgen, waardoor het een handige stofzuiger is om in huis te hebben. 

 

Charles CVC370-2

Charles is een ander lid van de Numatic-stofzuigerfamilie; in tegenstelling tot Henry is deze stofzuiger echter zowel een nat- als een droogzuiger. Hoewel de Charles CVC370-2 een stuk groter is met een capaciteit van maximaal 15 liter droge stof, is hij eigenlijk lichter (als hij leeg is) dan de kleinere Henry-stofzuigers, terwijl hij is verpakt in een krachtige 1060W-motor die ervoor zorgt dat hij een stoot heeft die kan worden gebruikt voor alles van lichte schoonmaak van uw huis tot het ontstoppen van afvoeren. 

 

Henry HVR160

Henry is een direct herkenbaar stofzuigermerk, maar hij is niet alleen een designicoon, hij is ook een robuuste en gebruiksvriendelijke stofzuiger voor een renovatielocatie. Met een sterke zuigkracht en een aantal verschillende hulpstukken is het geen probleem om nog grotere hoeveelheden vuil op te zuigen. De HVR160 is een iets compacter model, waardoor hij iets lichter is dan andere versies van Henry, maar met dezelfde zuigkracht en hetzelfde snoer van 10 meter. Dit betekent dat het een iets kleinere stofzak heeft dan zijn grotere tijdgenoten, zoals de Henry HVR200-11-stofzuiger, maar zijn inhoud van 6 liter is meer dan royaal genoeg. 

 

Makita VC2512L

Makita, het populaire merk van elektrisch gereedschap, is misschien niet je eerste gedachte voor een stofzuiger, maar het VC2512L-model is een uitstekende keuze voor een drukke locatie. Deze nat- en droogzuiger is krachtig genoeg om zowel zware materialen als stof op te zuigen, waaronder gips dat wordt gebruikt in gips, zacht hout, gipsplaat en zelfs steenslag van werkbladen zoals Corian. Natuurlijk, met dit extra vermogen komt een hoger prijskaartje, en zelfs als je een deal vindt voor een Makita VC2512L, zul je merken dat het ongeveer 4 of 5 keer de prijs is van de goedkoopste bouwstofzuigers. Helaas is dat wel een nadeel, maar deze fantastische bouwstofzuiger is het geld zeker waard. 

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden