Lokaal nieuws maandag 23 januari 2023

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw duurzaam verwarmen? Overweeg dan een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en een prachtige houten vloer! Met een warmtepomp wordt warmte opgewekt uit de buitenlucht of het grondwater. Voordeel is dat de waterpomp werkt op elektriciteit in plaats van aardgas. Dit maakt een warmtepomp een stuk milieuvriendelijker en energiezuiniger dan een CV ketel.

Wist je dat je een warmtepomp goed kunt combineren met lage temperatuur vloerverwarming? Je hebt slechts een temperatuur van 30 tot 40 graden nodig om een ruimte te verwarmen, in vergelijking tot de 60 tot 75 graden die nodig zijn bij traditionele radiatoren. De lage temperatuur vloerverwarming is goed geschikt om te combineren met een houten vloer in de vorm van lamelparket.

Bij Uipkes hebben we ruim 25 jaar ervaring met het leggen van houten vloeren in combinatie met  vloerverwarming. We kunnen ook de aanleg van de vloerverwarming voor je verzorgen, zodat je slechts één aanspreekpunt hebt voor jouw project. Leer meer over waterpompen, vloerverwarming en natuurlijke eiken vloeren op het Uipkes blog.

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden