Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws dinsdag 10 januari 2023

3 tips hoe jij je nieuwe badkamer kunt inrichten in Amsterdam

Als je net een nieuw huis hebt gekocht in Amsterdam is het belangrijk om na te denken over de inrichting van je nieuwe ruimtes in huis, zo ook je badkamer. Er zijn veel verschillende stijlen en opties beschikbaar als het gaat om de inrichting van een badkamer. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te bepalen wat voor jou werkt. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige tips die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je nieuwe badkamer perfect is voor jou en je familie. Wij nemen je mee!

 

Denk na over de stijl in je badkamer

Allereerst is het belangrijk om na te gaan welke stijl je wilt creëren in je nieuwe badkamer. Wil je een rustgevende oase? Of ben je op zoek naar iets meer energieks? Het is belangrijk om hierover na te denken voordat je begint met het uitzoeken van wastafels, kranen en andere badkamermeubels. Als je weet welke sfeer je wilt bereiken, zal dit het uitzoek proces aanzienlijk een stuk makkelijker én leuker maken.

 

Wat zijn de mogelijkheden in jouw ruimte?

Bij het uitzoeken van wastafels en kranen is het belangrijk rekening te houden met de ruimte die je hebt beschikbaar. Als je een kleine badkamer hebt, dan wil je misschien overwegen wastafels en kranen te kiezen die minder ruimte innemen. Dit kan ervoor zorgen dat de ruimte luchtiger aanvoelt en er ruimte overblijft voor andere elementen die je wilt toevoegen aan de ruimte, zoals een toilet of bidet. Als je echter meer ruimte tot beschikking hebt, kun je kiezen voor grotere wastafels of zelfs dubbele wastafels met RVS wastafelkranen of zwarte wastafelkranen, als dat beter bij jouw smaak past.

 

De pasvorm van het sanitair

Ook is het belangrijk om na te denken over de pasvorm van de wastafel en de kraan die je selecteert. Je wilt misschien wel eens verschillende modellen uit in de winkel proberen voordat je tot aankoop overgaat. Op die manier weet je zeker dat de pasvorm perfect is voor jouw badkamer en dat alles goed met elkaar samenhangt. Dit kan helpen voorkomen dat er ongelukken gebeuren terwijl alles wordt geïnstalleerd. Of natuurlijk tijdens het gebruik ervan.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden