Lokaal nieuws woensdag 29 maart 2023

Hier begint een goede verhuizing

Ga je verhuizen? Dan staat er je zeker veel te doen! Een verhuizing is namelijk geen kleine onderneming. Integendeel, een verhuizing kan enorm veel frustratie en stress bezorgen als deze slecht verloopt. Voor een goede verhuizing is een goede planning nodig en misschien zelfs wat voorwerk, zoals het wegblazen van bladeren van de stoep met bladblazers, zodat niemand uitglijdt tijdens het tillen. Er zijn enorm veel dingen voor te bereiden voordat er echt verhuisd gaat worden. Lees hier meer over hoe je een goede verhuizing plant.

Houdt gereedschap bij de hand

Wanneer je een verhuizing plant zal je zeker makita gereedschap bij de hand moeten hebben wanneer de verhuizing in volle gang is. Het kan namelijk voorkomen dat je iets uit elkaar moet halen of juist iets moet repareren voordat het verhuist kan worden. In deze gevallen is het juist belangrijk gereedschap bij de hand te hebben. Zorg er daarom voor dat je je gereedschap niet inpakt voor de verhuizing maar juist even in de keuken legt voor gebruik.

Pak alles georganiseerd in

Alles goed inpakken is het halve werk! Wanneer je gaat verhuizen is het handig om alvast je spullen in te pakken in dozen. Het is belangrijk om de dozen te labelen, zo weet je waar elke doos naar toe moet gaan in je nieuwe huis. Als je echt alles bij de hand wilt blijven hebben dan is het handig om de dozen te labelen en een beschrijving te geven van de producten die erin zitten. Dit doe je door alles te noteren in een notitieboekje. Zo zal je gelijk bij je tandenborstel kunnen!

Blijf gehydrateerd

Verhuizen is een fysieke bezigheid, daardoor zal je tijdens het verhuizen veel vocht verliezen. Probeer dit te voorkomen door van te voren veel water in te slaan. Zo zal je sneller naar wat drinken grijpen en blijf je gehydrateerd. Dit is ook handig voor iedereen die je komt helpen met verhuizen!

Verhuis op een doordeweekse dag

Een andere handige tip is om je verhuizing te plannen op een doordeweekse dag. Meeste mensen verhuizen in het weekend, omdat ze deze dagen vrij zijn van werk. Maar dit betekent ook dat de rest van Nederland vrij is. De wegen en paden zijn hierdoor extra druk dan wanneer je er doordeweeks gebruik maakt. Daarom is het te adviseren dat je op een doordeweekse dag verhuisd. Hiervoor zal je wel vrij moeten nemen, maar het is het zeker waard!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden