content marketing CliQi
Lokaal nieuws woensdag 07 september 2022

3 tips hoe je razendsnel aan een baan kunt komen (ook zonder diploma)

Nu de arbeidsmarkt zit te schreeuwen om personeel is het een stuk gemakkelijker om aan een baan te komen. Er wordt uiteraard nog steeds wel naar de competenties van werknemers gekeken, maar de persoonlijke houding speelt een steeds belangrijker rol. Wie graag zijn handen uit de mouwen steekt, een positieve instelling heeft, en een grote mate van flexibiliteit aan de dag legt, kan ook zonder diploma aan de slag en werken als bouwopruimer. Je moet dan alleen een VCA certificaat hebben. Maar dat kan bij een uitzendbureau als Binckwerk snel worden geregeld.

Laat je inschrijven

De eerste tip om snel een baan te vinden en te werken zonder diploma is dus dat je een positieve houding hebt. De volgende tip is, dat je jezelf met die houding laat inschrijven bij een uitzendbureau. Omdat er veel werk beschikbaar is in de bouw en in het verkeer, is het slim om te kiezen voor een uitzendbureau, dat zich daarop focust. Je bent bij Binckwerk dan aan het goede adres. Bij elke nieuwe uitzendkracht wordt eerst gekeken naar de ervaring die iemand al heeft. Als het nodig is wordt er een cursus of opleiding georganiseerd, die door het team van Binckwerk wordt gegeven.

Neem alle uitdagingen aan

Bij het vinden van werk is het een hele stap om voor de eerste keer naar een opdrachtgever te gaan, die het uitzendbureau voor je heeft gevonden. Als je bij Binckwerk bent ingeschreven hoef je niet bang te zijn dat je bij een bedrijf terechtkomt voor werkzaamheden die niet bij je passen. Binckwerk is uiterst precies in het zorgen voor een goede match. Dat is de reden waarom er zoveel tijd wordt ingeruimd voor het intakegesprek. Als Binckwerk een opdrachtgever voor je heeft gevonden mag je er op vertrouwen dat dit een klus is die bij jou en de opdrachtgever tot tevredenheid leidt.

Financieel interessant

Vanwege de grote schaarste aan personeel in de bouw en het verkeer, kun je daar een hoog salaris verdienen, zelfs als je ergens werkt via een uitzendbureau. Het fijne van het werken via Binckwerk is, dat je bij verschillende opdrachtgevers werkt. Het komt regelmatig voor dat een werknemer ergens zo goed presteert, dat de opdrachtgever besluit om zo’n werknemer een vast contract te geven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je werk met plezier uitvoeren. De rest volgt dan vanzelf.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden