energie vergelijken
Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Dit is de beste optie voor jouw verhuisbus

Wonen in Amsterdam, een nieuwe mijlpaal breekt aan. Eentje waar je nieuw en oud gaat combineren. Want los van alle ideeën om je nieuwe huis vorm te geven en in te richten heb je waarschijnlijk ook nog meubels en interieur uit je huidige woning. Die moeten ook allemaal mee. Maar wanneer het aankomt op de verhuisdag dan ben je vast bekend met dit probleem: de verhuisbus. Waar? Hoe duur? Verborgen kosten? Borg? Hoelaat moet je de bus terug brengen? En, is er wel genoeg laadruimte?

Wat als je een optie had die verhuizen leuk, voordelig en eenvoudig maakt, en ook nog eens goed is voor het klimaat?

Als het aankomt op een auto huren in Amsterdam en omstreken, kiezen mensen op hun verhuisdag steeds vaker voor een deelauto. Maar waarom zou je autodelen?

Met autodelen draag je bij aan de deeleconomie. Je huurt dan namelijk je verhuisbus bij jou in de buurt (of je nieuwe buurt) - gewoon van iemand die een bus ter beschikking heeft. Geen dure verhuurmaatschappijen met verborgen kosten, flinke borgsommen, of onhandige ophaallocaties. Nee, het is simpel, voordelig, en leuk!

Daarnaast is autodelen een van de meest duurzame vormen van mobiliteit. Kies je voor autodelen dan kies je ook voor ons klimaat. Een deelauto in de wijk, betekent dat er 10 auto’s minder nodig zijn op de weg. Oftewel: groenere straten, minder files en flink lagere CO2 emissies. Wie kiest daar nou niet voor?

Maar hoe huur je een (verhuis)bus?

Via SnappCar. SnappCar is Nederlands grootste deelautoplatform waar je duizenden deelauto’s kunt vinden. Verhuisbusjes, elektrische auto’s, sportwagens, familiebusjes, oldtimers: de lijst is eindeloos. De voordelen: je bus huren is veel goedkoper dan via een verhuurmaatschappij, je bent volledig verzekerd én je helpt je eigen buurt.

Kies bij je volgende verhuizing - of die van je vrienden en familie - voor een deelauto. Je kunt al goedkoop een busje huren in Amsterdam via SnappCar. Dat kan met de app of via je computer. Volledig verzekerd, snel, klimaatbewust, en de leukste verhuizing die je zal meemaken. Kijk vandaag nog op SnappCar en ervaar het zelf.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden