Lokaal nieuws dinsdag 16 februari 2021

Laat je droomtuin realiseren vanuit een 3D schets

Als je een nieuw huis laat bouwen in Amsterdam dan zul je natuurlijk niet alleen rekening moeten houden met het inrichten van je woning. Alhoewel dit extreem belangrijk is en veel werk gaat kosten, moet je nog meer doen. Zo zul je ook de inrichting van de tuin van je nieuwe huis in Amsterdam moeten doen. Wil je dit liever niet zelf doen omdat het te veel tijd gaat kosten of omdat je er niet genoeg kennis van hebt? Het is dan zeker een goed idee om JLU tuinen in te schakelen. Door deze experts in te huren zul je namelijk zeker weten dat zowel de voortuin als de achtertuin van je nieuwbouwhuis in onze hoofdstad er prachtig uit zal gaan zien. Dit zal onder meer gedaan worden met behulp van een 3D tuinontwerp. Hierdoor zul je al een goed idee krijgen van hoe je tuin ingericht zal worden door JLU tuinen.

Waarom moet een tuin goed ingericht worden?

Een tuin moet je zien als een stukje natuur aan huis. Je zult in dit stukje natuur aan huis veel tijd gaan doorbrengen, wat natuurlijk met name het geval is in de zomer. We zitten met het warme weer immers liever buiten dan binnen. Een tuin zal als de temperatuur het toelaat zorgen voor gezelligheid en plezier, maar ook voor de nodige ontspanning. Zo kun je hier leuk spelen met je kinderen, maar je kunt in de tuin ook gezellige barbecues organiseren met familie en vrienden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je iets moois wilt maken van je tuin. Het moet hierbij dus ook zeker goed ingericht worden. Met behulp van een 3D schets is dit zonder twijfel mogelijk, wat JLU tuinen dus voor je kan doen bij je nieuwe woning.

Waarom is het verstandig om een 3D tuinontwerp te gebruiken?

Op het moment zal de tuin van je nieuwbouwhuis naar alle waarschijnlijkheid nog niet bepaald mooi zijn. Sterker nog, de kans is zelfs heel groot dat het momenteel eigenlijk gewoon een stuk grond is. Daar word je natuurlijk niet blij van. Je zult dan ook niet leuk in de tuin kunnen zitten in de zomer. Om hier verandering in te brengen kun je JLU tuinen inschakelen. Deze experts kunnen een 3D schets maken. Dit is een schets van hoe zij de tuin van je nieuwe huis voor ogen hebben. Als jij voor dit ontwerp toestemming geeft dan kunnen deze specialisten vervolgens je tuin omtoveren tot een paradijs, waar jij elk jaar weer veel plezier van zult hebben in de warme maanden. Je kunt genieten van de sfeervolle uitstraling, maar je kunt je in de tuin natuurlijk ook heerlijk ontspannen en vermaken.

Hoe gaat dit proces precies in zijn werk?

Met behulp van een 3D schets zul je een goed beeld krijgen van de diverse mogelijkheden die je eigen tuin te bieden heeft. Dit ontwerp wordt immers speciaal voor je tuin gemaakt. Je kunt bij JLU tuinen dus dit design laten doen. Alhoewel deze experts natuurlijk zelf een idee in gedachten hebben voor hoe ze je tuin willen ontwerpen, zullen ze alsnog naar je idee├źn luisteren. Ook je wensen voor de tuin zullen zeker meegenomen worden in de 3D schets die later gemaakt zal worden door een specialist van JLU tuinen. Bevalt de tekening je nog niet helemaal? Op basis van je feedback zal het dan veranderd worden. Dit zal gedaan worden totdat je op een gegeven moment helemaal tevreden bent met het ontwerp van je tuin. JLU tuinen zal dan het design gebruiken om je tuin daadwerkelijk een nieuwe look te geven.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden