Lokaal nieuws maandag 15 oktober 2018

Kantoorruimte in hartje Amsterdam?

Welke kant fiets jij het liefst op, op de vroege maandagmorgen? Richting het karakteristieke centrum, naar het zakelijke Zuid of toch liever in knus Amsterdam Oost? Bij SKEPP zie je kantoorruimtes van iedere categorie in alle hoeken en gaten van Amsterdam. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Bij SKEPP kun je letterlijk alle kanten op. Kantoorruimten in onze hoofdstad zijn wel erg gewild, vaak moet je er daarom snel bij zijn. Gelukkig zijn de opties op de website van SKEPP alvast voor je uiteengezet. Een kantoorruimte kiezen wordt daardoor een stuk makkelijker. SKEPP onderscheidt 20 stadsdelen, 219 kantoorpanden en maar liefst 1589 beschikbare kantoorruimten in Amsterdam waar je zo in kunt. Bij SKEPP lopen ze jouw wensen stap voor stap na, om zo tot de beste kantoorruimte te komen. Zo kijken ze eerst naar de locatie. Vervolgens naar de uitstraling van het kantoorgebouw en de voorzieningen die in het pand aanwezig zijn. Doordat SKEPP SKEPP de weg kent in kantorenland, kun je er zelf haast niet tegenop zoeken. Maandag beginnen?

Kies je kantoorruimte

Een werkplek moet tegelijk een plek zijn waar je je thuis voelt. Hier moet je iedere morgen met plezier naartoe komen en met trots je klanten ontvangen. Het is daarom belangrijk om een kantoorruimte te huren die echt bij jou en je werkzaamheden past. Ga dus goed na wat jij precies voor ogen hebt. Zoek je alleen kantoorruimte in Amsterdam voor jezelf, of moet het ruimte bieden aan 25 personen? Ben je op zoek naar een sfeervol authentiek grachtenpand? Of werk je liever in een lichte, moderne en zakelijke omgeving? Wil je je bedrijfsauto voor de deur kwijt kunnen of kom je liever op de fiets. En, niet onbelangrijk: wat is je budget voor de huur van kantoorruimte in Amsterdam? Bij SKEPP geef je gemakkelijk je keuzes door om tot de perfecte kantoorruimte te komen. Vanzelfsprekend wil je niet te veel geld ‘weggooien’ aan de huur van een bedrijfspand of kantoorruimte. Daarom maakt SKEPP onderscheid in soorten kantoorruimten en de bijbehorende prijs. Van virtuele kantoorruimtes tot kantoorkamers en conventionele kantoorruimte. Deze kantoren huur je via SKEPP:

• Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
• Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
• Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
• Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
• Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Klik en kom kijken!

Natuurlijk wil je eerst een goede indruk krijgen van het meest geschikte kantoorpand of kantoorruimte in Amsterdam. SKEPP beschikt over het meest actuele aanbod aan kantoorruimte. Door het grote aanbod is er voor ieder type bedrijf een geschikt kantoor op welke locatie dan ook. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door de kwalitatieve foto’s, video’s en 3D virtuele tours krijg je daarom een goed inzicht van de beschikbare kantoorruimtes in Amsterdam. Op die manier weet je zeker dat je goede keuze maakt.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden