Lokaal nieuws dinsdag 27 maart 2018

Waarom een hypotheek bij SNS?

Als je een hypotheek afsluit, is het belangrijk dat die bij 
je past. Nu én in de toekomst. Daarom kun je bij ons kiezen 
uit verschillende hypotheekaanbieders. En houden we samen in de gaten of je SNS Hypotheek nog bij je past.  

3 redenen voor een hypotheek bij SNS

  • Met SNS Huisselectie een breed aanbod hypotheekaanbieders
  • We denken met je mee van het begin tot het einde van je hypotheek 
  • Altijd een SNS Adviseur in de buurt

SNS Hypotheek Looptijdservice

Bij een SNS Hypotheek krijg je SNS Hypotheek Looptijdservice. Hiermee houden we contact van het begin tot het einde van je hypotheek. Want in die tijd kan er veel veranderen. Met de service kijken we samen of je hypotheek tussentijds beter kan. Dat doen we op 3 manieren:

  1. Een seintje: Je krijgt elk jaar een seintje als je hypotheekrente misschien omlaag kan.
  2. Onderhoud: Je krijgt elke 2 jaar een uitnodiging voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.
  3. Korting: Je krijgt korting op je hypotheekrente in combinatie met een SNS Betaalrekening.
  4. Advies: Je krijgt snel advies van een doorstroomspecialist die veel weet over je hypotheek en of die mee kan verhuizen.

Bij ons valt er echt wat te kiezen

Als een van de weinige banken in Nederland hebben we eigen hypotheken en nemen we ook het aanbod van andere hypotheekaanbieders mee in ons advies. Omdat we vinden dat je met een hypotheek naar huis moet gaan die écht bij je past. Of je nu nieuwbouw of bestaande bouw koopt, je rente langer wilt vastzetten, starter óf een ondernemer bent. 

Met de banken en verzekeraars in de  SNS Huisselectie weet je zeker dat we je altijd een hypotheek kunnen bieden met een scherpe rente én uitstekende voorwaarden.

Altijd een SNS Adviseur in de buurt

Ben je klaar voor een gesprek? Dan gaan we eerst met elkaar kennismaken in een oriëntatiegesprek. Dat is bij ons gratis. En een oriëntatiegesprek kan door de bijna 200 SNS Winkels in het land altijd wel ergens bij je in de buurt. 

Bevalt het gesprek? Dan gaan we voor je aan de slag in een adviesgesprek. Voor het gesprek met een gediplomeerde hypotheekadviseur krijg je van ons een duidelijk overzicht wat je van het gesprek kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden.

Bekijk waarvoor je terecht kunt in een SNS Winkel

Advies van een doorstroomspecialist

Heb je al een hypotheek bij ons? En wil je verhuizen? Dan kun je terecht bij onze adviseur. Hij is ook doorstroomspecialist en weet dus waar je allemaal rekening mee moet houden. Voor je oude én je nieuwe huis. Bijvoorbeeld of je hypotheek mee kan verhuizen. Wat de regels zijn als je overwaarde op je huis hebt. Of wat verstandig is als je een restschuld hebt. En hij is je vaste aanspreekpunt. Appen en mailen met jouw specialist hoort er dus gewoon bij. Is het tijd om iets te regelen voor je nieuwe stek? Dan kun je soms al binnen 1 werkdag met elkaar aan tafel. Nog een voordeel: onze doorstroomspecialist kan een gratis, onafhankelijke waardebepaling aanvragen. Dat kan je helpen bij het bepalen van je verkoopprijs of een goed bod.

Direct een afspraak maken? Klik hier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden