Wandgrimeurs

Specialisten

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Oost: financieel specialist in nieuwbouwtrajecten

Het hele financiële traject rondom het kopen van een nieuwbouwwoning is behoorlijk ingewikkeld. De keuzes die je maakt hebben veel invloed op je financiële situatie en daarmee op je dagelijks leven. Een verkeerde beslissing kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om je te laten adviseren door iemand met kennis van zaken. De hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam-Oost zijn specialisten op het gebied van nieuwbouw.


Thimo Veenman en zijn collega’s Marcel Schoon en Jan Geerling hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om de begeleiding van nieuwbouwtrajecten. Ze begeleiden je voor een vaste prijs gedurende het hele proces. In veel gevallen heb je het dan over anderhalf jaar of langer. “Tijdens de hele periode, vanaf het allereerste vrijblijvende adviesgesprek tot ver na de oplevering van de woning, staan wij voor onze klanten klaar”, zegt Thimo. “Gedurende de bouw krijgen ze te maken met van alles en nog wat. Bouwdepot, meerwerk, koopakte en andere stukken, dubbele woonlasten, belastingaangiftes, (schade)verzekeringen, noem het maar op. Wij zorgen dat alles soepel verloopt, zodat het voor de klant ook gewoon leuk is om een huis te kopen.”

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Van Bruggen Adviesgroep ben je altijd verzekerd van onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies. De adviseurs vergelijken de voorwaarden en rentepercentages van vrijwel alle geldverstrekkers. Jij staat als klant altijd centraal. De medewerkers, ook die van de binnendienst, nemen ruim de tijd en zijn betrokken. “We maken dan wel deel uit van een grote organisatie, bij ons voel je je klant van een klein, persoonlijk bedrijf. Dat vinden we enorm belangrijk. De meeste mensen komen bij ons via bestaande relaties. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.”

Aan- en verkoopbegeleiding

Ook voor aan- en verkoopbegeleiding kun je bij het team van Van Bruggen Adviesgroep terecht. Zowel voor nieuwbouw als voor bestaande bouw. “Wij adviseren bij het bepalen van een aan- en verkoopstrategie, begeleiden bezichtigingen of brengen namens de klant een bod uit. Doordat wij volledig inzicht hebben in de financiële situatie van onze klanten, kunnen wij bij een bieding een schrijven overleggen aan de verkoper dat de financiering zeker rondkomt. Dat kan voor de verkoper net de doorslag geven om een bieding te accepteren. Van cruciaal belang dus, in de huidige woningmarkt.”

Alles in één hand

Een ander groot voordeel van deze extra dienst is dat je alles letterlijk in één hand hebt. Je hebt altijd te maken met dezelfde adviseur. Zodat je voor de verkoop van je oude woning, alles rondom de aankoop van je nieuwe huis, het afsluiten van de hypotheek, verzekeringen en bijvoorbeeld pensioen één deskundig aanspreekpunt hebt. Dat is wel zo prettig en overzichtelijk.

Creatief maar realistisch

Het team van Amsterdam-Oost scoort bij de klantbeoordelingen op Klantenvertellen het maximaal haalbare cijfer. Ook op Advieskeuze is de score hoog. Wat opvalt in de reviews zijn omschrijvingen als ‘out of the box ideeën’ en ‘creatief maar realistisch’. “Dat kan ik wel plaatsen”, zegt Thimo. “Wij gaan altijd uit van mogelijkheden en zien complexe puzzels als een uitdaging. De brede kennis en ervaring die we hebben maakt dat we voor veel problemen een legitieme oplossing weten. Zelfstandig ondernemers zijn bij ons dan ook aan het juiste adres. Door de bancaire achtergrond die we alle drie hebben kunnen we de financiële cijfers van een bedrijf zelf beoordelen. Zodat je als zzp’er precies waar je aan toe bent.”

Meer weten?

Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. In dat eerste gesprek krijg je al heel veel informatie. Je bent met inachtneming van de huidige coronamaatregelen welkom op het ruime kantoor. Maar het contact ook plaatsvinden via beeldbellen en schermdelen. Dat is misschien even wennen, maar de ervaring leert dat ook online een prettig, professioneel en persoonlijk advies heel goed mogelijk is.

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.