Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise

Specialisten

Alles onder één dak, van woonwinkel tot uitvoering

De tien volledig ingerichte, gestoffeerde en afgestylede stijlkamers, waar bezoekers volop inspiratie kunnen opdoen, vormen een belangrijke troefkaart in de showroom van Total4Living. Op het Gelderlandplein, vlakbij de Zuidas in Amsterdam, biedt deze woonwinkel een veelzijdige staalkaart van mogelijkheden voor een nieuw interieur.

Je kunt er rondkijken, lekker gaan zitten met een kopje koffie, je laten inspireren en ontdekken welke inrichting en stijl het beste bij jou past. Vertelt Hiske de Jong, een van de interieurontwerpers van Total4Living. “We zijn niet gebonden aan één stijl, maar hebben wel een bepaalde sfeer en uitstraling in onze showroom’’ . De stijlkamers hebben realistische afmetingen zodat je goed kunt zien wat een meubel in een ruimte doet. We laten op deze manier goed zien wat het combineren van diverse kleuren en materialen voor een ruimte kan doen. Daarnaast laten we de mogelijkheden zien van verschillende opstellingen voor je woon - eet-, zit- of slaapkamer, al dan niet gecombineerd met een thuiswerkplek. We variëren regelmatig  in de opstellingen in onze showroom, zodat je je steeds opnieuw kunt oriënteren en laten inspireren.”

Deskundig ontwerpteam

Daar blijft het niet bij, want Total4Living heeft ook een deskundig en ervaren ontwerpteam, dat je in alle opzichten kan adviseren. Oneindig veel mogelijkheden. De vier interieurontwerpers verzorgen niet alleen het ontwerp, maar verkopen ook de producten, verzorgen de bestelling én de projectbegeleiding – met onze eigen vakmensen en monteurs. Dat maakt Total4Living tot een unieke formule. “We zijn een interieurwinkel, maar kunnen je ook in alle opzichten adviseren en op alle vlakken maatwerk leveren”, legt Hiske de Jong uit. “We zijn gespecialiseerd in totaalinrichtingen, waarbij we onze collectie selecteren op flexibiliteit. Je kunt bij ons alle kanten op: onze banken hebben bijvoorbeeld ontelbare opties qua kleur en materiaal, en alles kan op maat worden gemaakt voor elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan Garderobe- en inbouwkasten of tv-meubels. Dus zie je iets moois dat qua afmetingen niet goed in je interieur past, dan kunnen we het helemaal passend maken, tot in de kleinste details.”

Prille begin

Sta je voor een verhuizing, betrek je binnenkort een nieuwbouwwoning of vind je het tijd voor een make-over van je interieur? Bij Total4Living kun je voor alles terecht: van vloeren, gordijnen, stalen puien en wandbekleding, tot banken, (inloop)kasten, tafels en accessoires, de woonwinkel biedt het allemaal. Maar het team van ontwerpers denkt ook met je mee.

“We gaan graag met je in gesprek over het totaalplaatje”, zegt Hiske. “Het liefst vanaf het prille begin. Want we merken nog te vaak dat mensen bezig zijn  met hun verbouwing op het moment dat ze bij ons binnenlopen. En juist dat beginstadium is zo belangrijk, zeker bij een nieuwbouwwoning. Als je er op tijd bij bent, kun je soms nog de indeling van de ruimten, het lichtplan of de stroompunten bepalen. Dat kan van grote invloed zijn op het eindresultaat. Denk alleen maar aan wat bijvoorbeeld een verlaagd plafond of een optimale verlichting kan doen voor de sfeer in je woning. Daarom: kom in een vroeg stadium bij ons als je grote plannen hebt met je huis.”

Alles onder één dak

Total4Living combineert de voordelen van een uitgebreide, in maatwerk gespecialiseerde woonwinkel met die van een uitvoerend bureau, dat alles voor je kan regelen, tot aan het afstylen toe. “Vaak zie je dat een interieuradviseur het één of het ander biedt”, aldus Hiske. “Wij brengen alles onder één dak samen. Naast onze eigen vakmannen en monteurs – opererend vanuit Utrecht, waar ook ons kantoor en magazijn te vinden zijn – werken we nauw samen met een geselecteerde groep partners, zoals behangers, meubelmakers, interieurbouwers en meubelstoffeerders.We verzorgen alles zelf: het maatwerk, maar ook het inmeten en afleveren. Bijkomend voordeel is dat je door deze opzet vrijwel nooit te maken hebt met lange levertijden, en maar één vast aanspreekpunt hebt.”

‘’ Bijna de hele collectie wordt in Nederland geproduceerd met een aanvulling uit Italië, Duitsland en België. We houden de lijntjes dus  kort.’’

Naast een groot scala aan designers heeft Total4Living een huiscollectie vloeren en stoffen. Bovendien is net een nieuwe samenwerking gestart met Atelier Kap & Co, voor een eigen lijn lampenkappen - geproduceerd in Amsterdam Zuid. Daar blijft het niet bij, want dit jaar wordt ook de huiscollectie meubels uitgerold. “De banken van ons eigen label vormen het instapmodel, maar hebben wel de hoge kwaliteit en de vele mogelijkheden qua maatwerk.

In een vrijblijvend intakegesprek – bij je thuis of in de winkel – worden je woonwensen op een rij gezet. Hiske: “In samenspraak inventariseren we wat je nodig hebt en gaan vervolgens aan de slag met een indelingsplan en de materialen die daarvoor nodig zijn. We presenteren ons advies in de vorm van een moodboard, een 2D- of een 3D-impressie. Daarna gaan we stapsgewijs verder: een definitief ontwerp met offerte, en als je daarmee instemt, voeren we het graag voor je uit. Uiteraard begeleiden we het gehele project, van de bestelling tot de oplevering. Omdat we geen tussenpersonen hebben, worden alle werkzaamheden efficiënt op elkaar afgestemd.”

Showroom: 06-49063849 
amsterdam@total4living.nl | www.total4living.nl

Willem van Weldammelaan 11
1082 KT | Gelderlandplein Amsterdam