Specialisten

‘We want to help you by making the process of applying for a mortgage transparent, fast, and always in your best interest’

Bijzondere klantsituaties

Robin Uijtdehaage en Sezer Yilmaz zijn beide financieel specialist en het gezicht van Mister Mortgage. Een bijzondere naam en dat geldt zeker ook voor het bedrijf zelf. Het is vernieuwend, heeft veel ervaring met bijzondere klantsituaties en de website is in het Engels. De reden daarvoor is dat Mister Mortgage veel advies geeft aan expats die zich in ons land willen vestigen. Maar natuurlijk is iedere aspirant-koper welkom.

Passende oplossing voor ieder probleem

“Nederlandse klanten hoeven zich niet te laten afschrikken door die Engelse voertaal op onze site,” zegt Robin. “We werken inderdaad veel met internationale klanten en hebben de nodige ervaring met die doelgroep. Maar juist doordat we voor hen iedere keer weer een passende oplossing zoeken en rekening moeten houden met zaken als wet- en regelgeving en belasting, zijn we gewend aan ingewikkelde situaties en maatwerk. Dat betekent dat we ook voor andere klanten altijd het meest optimale financiële plaatje kunnen realiseren. Als er een oplossing voor een financieel of hypothecair probleem is, dan is de kans groot dat wij die weten te vinden”. Freelancers en zelfstandig ondernemers zijn daarom ook aan het juiste adres bij Mister Mortgage.

Betrokken in een vroeg stadium

Vanwege de huidige situatie op de woningmarkt, moet je als koper snel beslissingen nemen. Daarom is het belangrijk dat je al vroeg samen met een adviseur alles op een rijtje hebt gezet en weet wat je kunt lenen. Zo kun je goed geïnformeerd op zoek gaan naar jouw droomhuis en met een vertrouwd gevoel snel een keuze maken als dat nodig is. De adviseurs van Mister Mortgage begeleiden je graag in het hele proces. Deskundig, snel, flexibel en transparant zijn daarbij kernwoorden. Ze hebben daarnaast enorm veel plezier in hun werk en lopen graag dat stapje harder.

Vernieuwend

Dat Mister Mortgage altijd in is voor vernieuwing, blijkt onder andere uit het feit dat ze één van de weinige financiële dienstverleners zijn die hypotheken mogen aanbieden van Jungo. Bij Jungo, een financieel partner van Aegon, kan middels crowdfunding geïnvesteerd worden in de hypotheek van enthousiaste Nederlandse huizenkopers. Dat levert de investeerder een rendement op tot wel 2,8%, en degene die het huis koopt kan profiteren van een voordelige hypotheek. Naast Jungo werkt Mister Mortgage met vele andere geldverstrekkers en onafhankelijkheid is daarmee gegarandeerd. De adviseurs kunnen niet alleen je hypotheek regelen, maar ook de benodigde verzekeringen met je op een rijtje zetten.

Meer weten?

Neem dan gerust contact op!

Mister Mortgage
Prinsengracht 679
1017 JT Amsterdam
020-2101074
hi@mistermortgage.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.