Welkom op nieuwbouw-in-amsterdam.nl

De nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop- en huurwoningen, in Amsterdam. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele- en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Amsterdam. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO (collectieve zelfbouw) en PO ( Particuliere bouwkavels)

Interesse in een nieuwbouw rijwoning, vrijstaand huis of (starters) appartement? Gezamenlijk (duurzaam) bouwen in een CPO-initiatief? Op zoek naar de ideale locatie voor uw toekomstige nieuwbouw huis? Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar.

Via nieuwbouw-in-amsterdam.nl blijft u automatisch op de hoogte van alle nieuwbouw ontwikkelingen in de regio en kunt u de gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe u wilt wonen.

Laatste nieuws

Kritiek havenbedrijf op grootschalige woningbouw

Foto Martine de Vente

Het havenbedrijf heeft kritiek op de grootschalige woningbouwplannen voor de Amsterdamse haven. Havenbedrijven, industriƫle ondernemingen en ook modebedrijven als Calvin Klein en Gaastra komen daardoor in de knel, zo stelt de organisatie. De gemeente wil in- en rondom de haven 40.000 tot 70.000 woningen bouwen. Volledige publicatie

Subsidie voor Amsterdamse huiseigenaren die van aardgas afstappen

Foto ANP

n de ambitie Amsterdam in 2050 aardgasloos te krijgen, kijkt de gemeente vanaf september ook naar particulieren: huiseigenaren kunnen vanaf die maand tot 5.000 euro subsidie krijgen om de gasaansluiting uit hun huis te verwijderen. Voor het duurzaam opwekken van stroom kunnen ze een subsidie van maximaal 8.000 euro per woning aanvragen. Volledige publicatie

Amsterdammers wonen relatief dicht bij werk

Amsterdamse werknemers wonen gemiddeld 14,9 kilometer van hun werk af. Dat is een stuk minder dan het landelijk gemiddelde, namelijk 22,6 kilometer.

Dat blijkt uit nieuwe cijfers over woon-werkafstanden van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Volledige publicatie

12 redenen waarom Amsterdam-West de beste plek is om te wonen

Foto Martine de Vente

Er valt natuurlijk altijd wat te mopperen en te klagen, en soms gebeuren er dingen in West die echt niet door de beugel kunnen. Maar geef toe, dit is toch de beste plek op de wereld om te wonen? Twaalf redenen waarom. Volledige publicatie
Naar nieuws

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in de regio Amsterdam? Schrijf u dan vrijblijvend in. Enkele voordelen van inschrijven zijn:

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven

Over de gemeente

De gemeente Amsterdam omvat de volgende plaatsen en kernen: Oost/Watergraafsmeer, Zuidoost, Geuzenveld / Slotermeer, De Baarsjes, Bos en Lommer, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum, Amsterdam, Osdorp, Oud-West, Oud-Zuid, Slotervaart, Westerpark, Zeeburg, Zuideramstel, Ijburg.

Over de gemeente